Tapahtumainfo

Tapahtuma on siirretty vuodelle 2022


Tawast Cycling Club ry järjestää maastopyöräilyn kuntotapahtuman AulankoMTB:n. Tapahtuma on kaikille avoin, eikä vaadi lisenssiä. Tapahtumakeskuksena on kylpylähotelli Scandic Aulangon alue. 

Tapahtuman reitti kulkee Aulangon luonnonpuiston alueella sekä Aulangonjärven itäpuolella hienoilla kangaspoluilla. 

Tapahtuma on suunnattu maastopyöräilyn harrastajille aloittelijoista tosi kuntoilijoihin. Kahden kierroksen täysmatka tarjoaa haastetta kokeneemmallekin ketjunpyörittäjälle.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Aulangon maastoista!

Ilmoittaudu

Kuva: Kai Niemi

 • Reitit

  Lähtö on Aulangonkujalta ja maaliin saapuminen tapahtuu Aulangon kylpylän edustalta. Aulangonkuja suljetaan lähdön ajaksi klo 11.30-12.30. Risteysosuuksilla on noudatettava erityistä varovaisuutta sekä liikennesääntöjä ja -ohjausta.

  Ensimmäinen huolto sijaitsee "kilometrimäen" laella noin 5,5 km kohdalla ja toinen huolto noin 12 km päässä reitin varrella kohdassa, jonka ohi ajetaan kahteen kertaan. Infopisteelle voi mm. jättää omat pullonsa, jotka viedään omatoimihuoltopisteelle reitin varrelle. Tapahtuma-alueella huolto palvelee maaliin tulleita.

  Videoita reitiltä 

  Lasten reitit

  • 7 km - Reitti on pääosin ulkoilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä on kuntoa vaativa pitkä nousu ja vauhdikas lasku. Nousumetrejä noin 65.
  • 4 km - Reitti on pääosin helppoa ulkoilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä ei ole kovin pahoja mäkiä ja se sopii kaikenkuntoisille ja taitoisille. Saattaja on sallittu, mutta saattajien pitää pysyä pois tapahtumaan osallistuvien lasten tieltä.

    Takaisin