Tapahtumainfo


Tawast Cycling Club ry järjestää maastopyöräilyn kuntotapahtuman AulankoMTB:n. Tapahtuma on kaikille avoin, eikä vaadi lisenssiä. Tapahtumakeskuksena on kylpylähotelli Scandic Aulangon alue. 

Tapahtuman reitti kulkee Aulangon luonnonpuiston alueella sekä Aulangonjärven itäpuolella hienoilla kangaspoluilla. 

Tapahtuma on suunnattu maastopyöräilyn harrastajille aloittelijoista tosi kuntoilijoihin. Kahden kierroksen täysmatka tarjoaa haastetta kokeneemmallekin ketjunpyörittäjälle.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Aulangon maastoista!

Ilmoittaudu

Kuva: Kai Niemi

 • Reitit

  Huom. v. 2022 tapahtumassa on reittimuutoksia -> seuraa opasteita

  Lähtö on Aulangonkujalta ja maaliin saapuminen tapahtuu Aulangon hotellille kesäkahvilan taakse. Aulangonkuja suljetaan lähdön ajaksi klo 11.30-12.30. Risteysosuuksilla on noudatettava erityistä varovaisuutta sekä liikennesääntöjä ja -ohjausta.

  Ensimmäinen huolto sijaitsee "kilometrimäen" laella noin 5,5 km kohdalla ja toinen huolto noin 12-17 km päässä reitin varrella kohdassa, jonka ohi ajetaan kahteen kertaan. Lasten reitillä ei ole erillistä huoltopistettä. Infopisteelle voi mm. jättää omat pullonsa, jotka viedään omatoimihuoltopisteelle reitin varrelle. Omat juomat -piste sijaitsee väliaikapisteen lähellä osoitteessa Linnanen (tie ulkoilumajalle). Tapahtuma-alueella huolto palvelee maaliin tulleita.

  Videoita reitiltä 

  Lasten reitit

  • Huom. reitillä on pieniä muutoksia vuonna 2022, jotka eivät näy tällä kartalla. Seuraa opasteita tarkasti.
  • 7 km - Reitti on pääosin ulkoilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä on kuntoa vaativa pitkä nousu ja vauhdikas lasku. Nousumetrejä noin 65.

    Takaisin