Tawast Cycling Club

Tawast Cycling Club - TCC ry. edistää pyöräilyä ja kannustaa pyöräilemään monin tavoin - harrrastuksena, urheiluna ja myös ympäristöystävällisenä liikennemuotona.

TCC on perustettu  29. syyskuuta 2005 Hattulassa. Perustavassa kokouksessa oli mukana 15 henkeä. Vuosien aikana seuran toiminta on laajentunut ja kehittynyt paljon. Nykyään seurassa on jäseniä noin 100.  Järjestämme monenlaista toimintaa liittyen pyöräilyyn ja triathloniin, erilaisia tapahtumia ja harjoittelumahdollisuuksia, retkiä, kokouksia ja tilaisuuksia, joista osa on kaikille avoimia.

Vuosittain toukokuussa järjestämme Aulanko MTB maastopyöräilyn kuntoilutapahtuman. Keväinen reitti ( n. 24 km & 45 km) kulkee Aulangon hienoissa kansallismaisemissa Hämeenlinnassa. 

Järjestämme maastolenkkejä, tempoajoja, erilaisia aktiviteetteja jäsenillemme ja lapsille. Jaamme myös tietoa erilaisista pyöräilytapahtumista kautta Kanta-Hämeen. Teemme yhteistyötä Hattulan kunnan, Hämeenlinnan kaupungin ja Janakkalan kunnan kanssa pyöräilyolosuhteiden kehittämisen edistämiseksi.

Tawast Cycling Club ry on Suomen Pyöräilyn, Triathlonliiton, Pyöräliiton ja Hämeen Liikunta & Urheilu ry:n jäsen.