KiipulaMTB 29.9.2024

Hyvän mielen maastopyöräilyä Kiipulan neulaspoluilla.

KiipulaMTB on maastopyöräilyn kuntotapahtuma, joka järjestetään 29.9.2024 Kiipulassa Turengissa. Aiemmin tapahtuma kantoi nimeä KiipMTB ja sen järjesti Kiipulasäätiö. Ensimmäinen maastopyöräilytapahtuma järjestettiin lokakuussa 2017. Vuoden 2024 tapahtuman järjestelyistä vastaa Tawast cycling club ry, TCC. Toivotamme tapahtumaan tervetulleiksi kaikki maastopyöräilyn harrastajat.            

Kiipulan alueen metsässä on maastopyöräilyyn soveltuvia merkittyjä reittejä, joiden avulla voit tutustua maastoon. Varsinainen tapahtumareitti noudattaa aiempien vuosien reittiä ja voit tutustua siihen esimerkiksi jälki.fi-sivustolla. Muutokset ovat mahdollisia ja loppulliset tapahtumareitit suunnitellaankin lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Tapahtumakeskuksen sijaintiin on myös tulossa muutoksia.

Reittien pituudet tulevat olemaan n. 6 km, n. 17 km ja n. 34 km. Lyhin reitti on lasten reitti, joka soveltuu alle 12 vuotiaille lapsille. Reitillä on latupohjaa sekä polkuosuuksia vaihtelevasti.  Maasto on vaihtelevaa ja muutamia haastavia nousuosuuksia löytyy. Reitit ovat metsässä eikä teiden ylityksiä ole. Reitti merkitään ja sen varrella on huoltohenkilöstöä tapahtuman aikana. 

Seuraa tiedostustamme verkkosivuilla ja somekanavilla.