TCC:n jäsenyydet

Tawast Cycling Club on seuraavien yhdistysten jäsen

Suomen Pyöräily ry 

Suomen Pyöräily ry on jäsenten yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Suomen Pyöräily tukee toiminnallaan jäsenten ja niissä toimivien ihmisten toimintaa pyöräilyn, urheilun ja liikunnan parissa koko elämän ajan. Suomen Pyöräilyn toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot, kestävä kehitys, tasa-arvo, urheilun reilun pelin periaatteet, huumeiden ja alkoholin vastainen toiminta. Suomen Pyöräilyn tarkoituksena on edistää ja kehittää huippu-, kilpa- ja harrastepyöräilyä sekä olla näiden tarkoitusperien hyväksi toimivien jäsentensä valtakunnallinen keskusjärjestö.  Suomen Pyöräilyn jäsenseurojen jäsenet voivat ostaa pyöräilyn kilpailulisenssin SuomiSportista. 

Suomen Triathlonliitto ry

Suomen Triathlonliiton tarkoituksena on kehittää ja levittää triathlonharrastusta ja -tietoutta, toimia triathlonin alalla toimivien jäsenseurojensa valtakunnallisena liittona sekä edustaa lajiliittona triathlonurheilua Suomessa ja ulkomailla.

Suomen Triathlonliiton jäsenseurojen jäsenet voivat ostaa triathlon kilpailulisenssin SuomiSportista. 

Hämeen Liikunta ja Urheilu  HLU ry

HLU on maakunnallinen, lajeista riippumaton liikunnan asiantuntija. Toiminnan tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia liikunnan keinoin. Teemana on "lisää liikettä ja parempia tuloksia". Keskeiset toimintatavat ovat osaamisen lisääminen ja koulutus, vaikuttamistyö liikunnan ja urheilun aseman vahvistamiseksi sekä palvelutoiminta.

Pyöräliitto ry

Pyöräliitto ry on kaikkien suomalaisten pyöräilijöiden etujärjestö. Liitto edistää pyöräilyä erityisesti liikennemuotona sekä toimii pyöräilijöiden valtakunnallisena edunvalvojana ja paikallisten pyöräily-yhdistysten yhteistyöelimenä.