Sofia Lindfors

Olen on parikymppinen nuori nainen Tampereelta. Lukiosta kovan työn tehneenä valmistunut, sekä armeijassa vuoden viettänyt nuori. Nuoresta iästä huolimatta monta asiaa rikkaampana ja reippaampana. Armeijassa viihdyin vuoden, jonka aikana opin paljon itsestäni ja muista. Olen positiivinen ja omaan lujaa tahtoa.

Olen uinut kilpaa yhdeksän vuotta, jonka jälkeen vaihdoin thriatlonin pariin. Muutaman pikakisan kisanneena, tykästyin lajiin. Kisojen jälkeen ymmärrän myös enemmän avovesi uinnista ja sen vaikeuksistakin.

Viime kaudella kisat jäivät armeijan takia, mutta tänä vuonna reenaillaan taas.

Uinnissa parhaiten kulkivat vapaauinti ja rintauinti. Uinnista ikinä en ole koskaan luopunut, koska lopettamisen jälkeen aloitin heti uimakoulujen vetämisen. Uimakouluissa olen ollut opettajana noin 3 vuotta. Opettajana on parasta, se että kehityksen näkee uinnissa todella helposti, vaikka töitä täytyykin tehdä. Uinnin lisäksi minulla on ollut muutamia aikuisia ja varttuneempia lapsia joiden kanssa ollaan tekniikoita käyty läpi. 

Uinnin lisäksi olen nuorempana harrastanut jalkapalloa ja montaa erilaista tanssilajia eli urheillut monipuolisesti. Edelleen nautin altaalla olemisesta ja siitä tunteesta, kun ihmiset oppivat ja innostuvat lajista vielä enemmän. 

Mottona toimii: Sen teen mitä lupaan.