Tapahtumainfo


Tawast Cycling Club ry järjestää maastopyöräilyn kuntotapahtuman AulankoMTB:n. Tapahtuma on kaikille avoin, eikä vaadi lisenssiä. Tapahtumakeskuksena on kylpylähotelli Scandic Aulangon alue. 

Tapahtuman reitti kulkee Aulangon luonnonpuiston alueella sekä Aulangonjärven itäpuolella hienoilla kangaspoluilla. 

Tapahtuma on suunnattu maastopyöräilyn harrastajille aloittelijoista tosi kuntoilijoihin. Kahden kierroksen täysmatka tarjoaa haastetta kokeneemmallekin ketjunpyörittäjälle.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Aulangon maastoista!

Ilmoittaudu

Kuva: Kai Niemi

 • Ohjeet ja säännöt

  Tapahtumassa noudatetaan Suomen Pyöräilyn ohjeistuksia kuntotapahtumista sekä näitä ohjeita.

  1. AulankoMTB on kuntotapahtuma, jossa on sähköinen ajanotto.
  2. Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Huolehdi omasta vakuutusturvastasi. Järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista henkilö- tai kalustovahingoista. 
  3. Tapahtumassa tulee noudattaa liikennesääntöjä sekä risteysvahtien ohjeita. Reitti ei ole suljettu ja reitillä liikkuu myös muita liikkujia ja kulkuneuvoja.
  4. Osallistujien tulee käyttää järjestäjältä saamaansa numeroa tapahtumassa. Numero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon siten, että se on luettavissa selkeästi edestä päin. 
  5. Tapahtumassa on käytettävä kypärää. 
  6. Ensiavusta huolehtii paikanpäällä SPR:n ensiapuryhmä ja Kanta-Hämeen keskussairaala.
  7. Reitillä on kaksi huoltopistettä järjestäjän toimesta. Lisäksi on maalihuolto. Tapahtuman jälkeen on ruokailumahdollisuus omakustanteisesti Aulangon kylpylässä.
  8. Rata on selkeästi merkitty. Ratarikosta seuraa hylkäys. 
  9. Tapahtumaan voi osallistua sähköavusteisella pyörällä, mutta tällöin sijoittuminen palkintosijoille ei ole mahdollista. Sähköavustus sallittu vain polkiessa (max 25km/h). Sähköavusteista pyörää käyttävät ilmoittautuvat tapahtumakansliassa ennen lähtöä.
  10. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle rajoitetun ajan.

  Lisäksi seuraamme Kanta-Hämeen alueen ajankohtaista koronatilannetta ja ohjeita. Tapahtumassa noudatetaan annettuja suosituksia. >>Lue lisää

  Tiedotamme tapahtuman järjestämiseen liittyvistä mahdollisista muutoksista. 

    Takaisin