• Ohjeet ja säännöt

  Tapahtumassa noudatetaan Suomen Pyöräilyn ohjeistuksia kuntotapahtumista sekä näitä ohjeita.

  1. AulankoMTB on kuntotapahtuma, jossa on sähköinen ajanotto.
  2. Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Huolehdi omasta vakuutusturvastasi. Järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista henkilö- tai kalustovahingoista. 
  3. Tapahtumassa tulee noudattaa liikennesääntöjä sekä risteysvahtien ohjeita. Reitti ei ole suljettu ja reitillä liikkuu myös muita liikkujia ja kulkuneuvoja.
  4. Osallistujien tulee käyttää järjestäjältä saamaansa numeroa tapahtumassa. Numero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon siten, että se on luettavissa selkeästi edestä päin. 
  5. Tapahtumassa on käytettävä kypärää. 
  6. Ensiavusta huolehtii paikanpäällä SPR:n ensiapuryhmä ja Kanta-Hämeen keskussairaala.
  7. Reitillä on kaksi huoltopistettä järjestäjän toimesta. Lisäksi on maalihuolto. Tapahtuman jälkeen on ruokailumahdollisuus Aulangon luontoliikuntakeskuksella.
  8. Rata on selkeästi merkitty. Ratarikosta seuraa hylkäys. 
  9. Sähköpyöräsarjaan voi osallistua sähköavusteisella polkupyörällä, joka täyttää seuraavat ehdot: Maksimi moottoriteho 250 W avustus, rajattu 25 km/h nopeuteen. Avustus aktivoituu vain poljettaessa. Liikkeelle lähtöavustus saa olla korkeintaan 6 km/h silloin, kun pyörää ei poljeta. Vain pyörään asennettu akku on sallittu, lisäakkujen kuljettaminen ja akun vaihtaminen on kiellettyä tapahtuman aikana. Sähköpyöräsarjassa palkinnot arvotaan.
  10. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle.

   Tapahtumassa noudatetaan annettuja suosituksia. >>Lue lisää

  Tiedotamme tapahtuman järjestämiseen liittyvistä mahdollisista muutoksista verkkosivuilla ja somessa. 

    Takaisin