Talvikausi Sisäharjoittelu

Talvella TCC:llä on monenlaista ohjattua toimintaa, uintia, crossfittiä, Wattbike -tunteja ja kehonhuoltoa. Tarkemmat kuvaukset ja ajat pyöräilylajien sivuilta sekä jäsenille tarkoitetun ohjatun toiminnan sivulta.

Kaikki TCC:n sisäharjoitukset on suunniteltu ja toteutettu niin, että niissä saa hyvän harjoituksen sekä aivan aloitteleva tai hiukan heikompi kuntoinen harrastaja ja myös tavoitteellisesti harjoitteleva todella hyväkuntoinen aktiiviurheilija.

Tuntimme ovat avoimia kaikille TCC:n jäsenille. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan.

 • Crossfit

  Crossfit tapahtuu Crossfit Ilves salilla. Seuran vuoro oli keväällä lauantaisin 12-13.00

  Syksyn 2021 tunteja vielä järjestellään! Ole kuulolla, ilmoittelemme seuran FB ja kotisivuilla.

  Kevätkausi 16.1.2021 alkaen:

  • Maksu 90 eur/kausi
  • 10 krt, 20.3.2021 asti
  • Tule mukaan! 

  CrossFit-tunneilla on mukana hyvin eri kuntotasoisia osallistujia. Valmentaja Ott Raska suunnittelee kaikille sopivat lajia tukevat harjoitukset, joiden vaativuutta / tehoa voi säädellä oman kuntotason mukaan valitsemalla itselleen sopivat painot. Kaikki tunnit ovat ohjattuja. Ammattitaitoinen valmentaja auttaa tekniikassa. Kaikki liikkeet voidaan skaalata sopivalle tasolle. Valmentaja huomioi tarvittaessa osallistujan yksilöllisen tilanteen (vamma yms. liikerajoite).

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset 16.1. mennessä Nina Lietsa puh. 040 583 8838 (tekstiviesti)
  Maksut hoidetaan suoraan Ilvekseen ensimmäisen kerran jälkeen (maksutapoja: korttimaksu, Smartum, ePassi, Tyky, Eazybreak, Ticket Mind&Body sekä Virikesetelit)

  Crossfit toteutetaan yhdessä Tawastia Trail Clubin jäsenten kanssa ja harjoituksista tiedotetaan pääasiassa TCC:n ja TTC:n facebook-ryhmissä. Lisäksi tiedotamme ajankohtaisissa jäsenkirjeissämme, jotka toimitetaan sähköpostitse.

    Takaisin