• Muiden maastopyöräilijöiden suosituksia

  Muiden maastopyöräilijöiden suosittelemia reittejä löytyy eri palveluista ja blogeista. Alle on kerätty muutamia esimerkkejä. Näitä reittejä ei ole merkitty maastoon (jotkut on…) ja niillä liikutaan jokamiehenoikeuksilla, muut kulkija huomioiden.

  Jälki.fi - reitistöjä

  Suomi 100 mtb-reitistö 

  “HalpaMatkojen valtakunnallinen maastopyöräretkeilyn tarpeisiin soveltuva reitistö, johon on lisätty useiden tekijöiden reittejä. Kiitos reittien tallentajille! Reitistön pituus tuo jo sinänsä haasteen ja yksittäiset reitit ovatkin linjattu useimmiten kohtuullisen helpoiksi. Pyrkimyksenä onkin valita kompromissi lyhimmän ja maastopyörälle sopivimman reitin puitteissa. Reitit ovat alustaltaan kaiken tasoisia ja maastopyörä on suositeltava peliväline. Lähes kaikki polut sijaitsevat yksityisellä metsätalousalueella, joilla voi esiintyä metsänhoitotoimia ja hakkuita. Tiet, polut tai metsätiet eivät ole virallisia, merkittyjä tai ylläpidettyjä reittejä, vaan jokamieskäyttöön soveltuvia mtb-harrastajien reittiehdotuksia. Maastossa liikutaan jokamiehenoikeuksia ja velvollisuuksia kunnioittaen. HalpaMatkojen asiakkaat ovat aina itse vastuussa asiakastyytyväisyydestään!!”

  STRAVA

  Stravan Heatmap -  missä ajetaan eniten? Stravasta löytyy käyttäjien maasto- ja maantiepyöräilyn suosituimmat reitit. Etsi Hattula, Hämeenlinna, Janakkala kartalta ja pääset tutustumaan reitteihin, joita muut ovat pyöräilleet.

  TCC:n omasta Strava ryhmästä  löydät TCC:n jäsenten suoittelemia reittejä, suoritettuja segmenttejä ja viime aikojen ajojen tilastoja. Ryhmässä on yli 50 jäsentä ja osa heistä on tallentanut omia reittejään palveluun.

  www.strava.com/clubs/tawast-cycling-club

  BLOGI Kuvauksia

  hemmonkuvat.blogspot.com

    Takaisin