Karibuni!

Olen Mama Mzungu, suomalainen adoptioäiti ja toimittaja. Saamme pian perheenlisäystä, kun adoptoimme Keniasta toisen lapsen.

 

Asumme Keniassa koko adoptioprosessin ajan, arviolta noin 9 kuukautta. Lue lisää Kenian-adoptioista.

TÄSTÄ ON KYSYMYS: Tässä blogissa seurataan perheemme safaria kolmesta neljäksi. Kerron perhe-elämästä Keniassa, kansainvälisestä adoptiosta, Keniasta ja kenialaisista, isoista ja pienistä seikkailuista, ajankohtaisista ilmiöistä ja siitä, mitä mieleeni juolahtaa.

Kuvia ja videoita julkaisen ahkerasti, mutta suojelen perheeni yksityisyyttä, ja sen vuoksi heistä ei tule kasvokuvia lainkaan. Kenian adoptiolaki kieltää valokuvien ja videoiden julkaisemisen siihen saakka kunnes adoptio on laillinen.

MAMA MZUNGU: Sain lempinimen Mama Mzungu hylättyjen tyttöjen pelastuskeskuksen väeltä. Haastattelin heitä lehtijuttua varten vuonna 2011 ja 2012 Nairobissa Kawangwaren slummissa.

OSALLISTU KESKUSTELUUN: Voit osallistua keskusteluun tai lähettää minulle sähköpostia. Kommentit, kritiikit, kiitokset ja keskustelunpätkät ovat toivottuja, odotettuja ja erinomaisen tervetulleita!

Asiattomat möläykset jätän julkaisematta, mutta kaikki muut nokkeluudet kiinnostavat. Ei muuta kuin vapaata sanaa kohteliaasti kuluttamaan!

MUISTA TEKIJÄNOIKEUS: Älä lainaa tai kopioi blogin sisältöä ilman lupaa. Asante sana.

Perheeseeni kuuluvat:

Puoliso (Avo vuodesta 1997, avio vuodesta 2004)
Nassikka (adoptoitu Keniasta vuonna 2011)
Napero (tapaamme hänet kesällä 2014)