Talvikausi Sisäharjoittelu

Talvella TCC:llä on monenlaista ohjattua toimintaa, uintia, crossfittiä, Wattbike -tunteja ja kehonhuoltoa. Tarkemmat kuvaukset ja ajat pyöräilylajien sivuilta sekä jäsenille tarkoitetun ohjatun toiminnan sivulta.

Kaikki TCC:n sisäharjoitukset on suunniteltu ja toteutettu niin, että niissä saa hyvän harjoituksen sekä aivan aloitteleva tai hiukan heikompi kuntoinen harrastaja ja myös tavoitteellisesti harjoitteleva todella hyväkuntoinen aktiiviurheilija.

Tuntimme ovat avoimia kaikille TCC:n jäsenille. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan.

 • WATTBIKE JA KEHONHUOLTO

   

  TCC:n jäsenille nyt loistava tilaisuus lähteä kehittämään kestävyyttä ja voimaa osaavien ja iloisten ohjaajien luotsaamana!

   

  Osta kausikortti TCC:n vetäjien Elinan ja Lauran Wattbike ja kehonhuoltotunneille 

   - tiistain wattbike135€

   - keskiviikolle kausikorttipaikat myyty loppuun! Voit hyödyntää 10-korttia varaamalla paikan tunnille niille kerroille kun järjestelmässä vapautuneita pyöriä! Käy kurkkaamassa Boxinbox Varaus -sivuilta jos pyöräilyjalkaa kolottaa keskiviikkoisin.

   - keskiviikon kehonhuolto 100€

  10-kortilla mahdollisuus osallistua kaikille salin tunneille. TCC:n jäsenille alennus myös 10-kortista. Alennuskoodi postitetaan kaikille jäsenille sähköpostitse SuomiSport järjestelmässä ilmoitettuun osoitteeseen. Mikäli et ole saanut ko. koodia, voit kysyä sitä sähköpostilla: tawastcc@gmail.com

   

    Takaisin