Talvikausi Sisäharjoittelu

Talvella TCC:llä on monenlaista ohjattua toimintaa, uintia, crossfittiä, Wattbike -tunteja ja kehonhuoltoa. Tarkemmat kuvaukset ja ajat pyöräilylajien sivuilta sekä jäsenille tarkoitetun ohjatun toiminnan sivulta.

Kaikki TCC:n sisäharjoitukset on suunniteltu ja toteutettu niin, että niissä saa hyvän harjoituksen sekä aivan aloitteleva tai hiukan heikompi kuntoinen harrastaja ja myös tavoitteellisesti harjoitteleva todella hyväkuntoinen aktiiviurheilija.

Tuntimme ovat avoimia kaikille TCC:n jäsenille. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan.

 • Wattbike
  Seuralla on ohjattuja Wattbike tunteja Boxinbox-salilla. WattBike tunneilla pyörien vastuksia voi säätää itse oman kuntotasonsa mukaan. Ja WattBik..
  Lue lisää
 • Uinti
  Seura järjesti 10-kerran ohjatut uintivuorot Hämeenlinnan uimahalliin perjantaisin klo 20.15 - 21.15. Koronan vuoksi harjoitukset ovat olleet tauolla..
  Lue lisää
 • Kehonhuolto
  Seuralla on keskiviikkoisin kehonhuoltotunnit Boxinbox:lla. Kehonhuollossa on mukana myös enemmän ja vähemmän kankeita tyyppejä, ohjaaj Elina Honka..
  Lue lisää
 • Crossfit
  Crossfit tapahtuu Crossfit Ilves salilla. Seuran vuoro oli keväällä lauantaisin 12-13.00 Syksyn 2021 tunteja vielä järjestellään! Ole kuulolla, ilm..
  Lue lisää