PyöräilyÄ
 kaikille teille

 

Liity jäseneksi

Jäsenenä saat monenlaisia etuja ja yhteisöllisyyttä omaan pyöräilyharrastukseesi. Yhdistyksen jäsenmaksut ovat hyvin edullisia.

Tutustu

Tapahtumat

Järjestämme Kanta-Hämeen alueella monenlaisia pyöräilytapahtumia ja kilpailuja - kaikille pyöräilyn eri harrastusmuodoille.

Tutustu

Pyöräilylajit

Tawastia Cycling Club tarjoaa toimintaa erilaisille pyöräilyn harrastajille - maantie- ja maastopyöräilijöille, triathlonisteille ja arkipyöräilijöille.

Tutustu

Aulanko MTB

Järjestämme maastopyöräilyn kuntotapahtuman Aulangolla. Tapahtuma on kaikille avoin eikä vaadi lisenssiä. Kilpailu on jäsenille ilmainen.

Tutustu

Tawast Cycling Club ry

Tawast Cycling Club - TCC ry. on pyöräily- ja triathlonseura Kanta-Hämeessä, Hattula - Hämeenlinna - Janakkala alueella. TCC edistää pyöräilyä ja kannustaa pyöräilemään monin tavoin - harrastuksena, urheiluna ja myös ympäristöystävällisenä liikennemuotona.

Seurassa voit harrastaa maantie-, maastopyöräily tai triathlonia kuntoilu tai kilpailu mielessä. Edistämme myös monipuolisesti pyöräliikennettä ja -matkailua.

Jäsenyys ja jäsenmaksut

Seuran jäsenenä pääset osallistumaan monenlaisiin eri pyöräilymuotojen harrasteisiin ja tapahtumiin. Saat jäsenyyden myötä uusia tuttavuuksia alan harrastajista, yhteistä toimintaa sekä tukea kilpailemiseen. Saat rahallista etua seuran palveluista sekä Suomen pyöräilyliittojen jäsenyydet. Tarjoamme jäsenille kilpailuihin osallistumisia jäsenhintaan ja jopa ilmaiseksi. Lue lisää monista eduistamme ja liity mukaan!
 

Opiskelijat

20€

Triathlon- ja/tai  kilpapyöräilyn                jaostomaksu +10€ 

Aikuiset perusjäsenmaksu

30€ 

Triathlon- ja/tai  kilpapyöräilyn                jaostomaksu +10€ 

Alle 18v ilmainen jäsenyys!

Perhejäsenyys

50€

Triathlon- ja/tai  kilpapyöräilyn           jaostomaksu +10€ 

Toimintaa lapsille ja nuorille

Tutustu

Liity mukaan yhdistyksen toimintaan

Liity mukaan

Ajankohtaista seurassa

 • WATTBIKE JA KEHONHUOLTO

   

  TCC:n jäsenille nyt loistava tilaisuus lähteä kehittämään kestävyyttä ja voimaa osaavien ja iloisten ohjaajien luotsaamana!

   

  Osta kausikortti TCC:n Elina Honkavuoren luotsaamille Wattbike ja kehonhuoltotunneille 

   - keskiviikolle kausikorttipaikat kohta myyty loppuun! Voit hyödyntää 10-korttia varaamalla paikan tunnille niille kerroille kun järjestelmässä vapautuneita pyöriä! Käy kurkkaamassa Boxinbox Varaus -sivuilta jos pyöräilyjalkaa kolottaa keskiviikkoisin.

   - keskiviikon kehonhuolto 100€

  10-kortilla mahdollisuus osallistua kaikille salin tunneille, lukuunottamatta perjantain wattbike-tunteja, joille tulossa oma kausikortti Petri Virjon kautta. TCC:n jäsenille alennus myös 10-kortista. Alennuskoodi postitetaan kaikille jäsenille sähköpostitse SuomiSport järjestelmässä ilmoitettuun osoitteeseen. Mikäli et ole saanut ko. koodia, voit kysyä sitä sähköpostilla: tawastcc@gmail.com

   

    Takaisin